Skip to main content

Tiimimme

”Aboan tiimi koostuu kokeneista ja luovista ammattilaisista”

Lue lisää
Aboa Congress & Event

Kuuntelemme, räätälöimme ratkaisuja, hyödynnämme osaamistamme

Aboan tiimi koostuu kokeneista ja luovista tapahtuma- ja kokousjärjestämisen, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisista. Työskentelemme tavoitteellisesti pitääksemme palvelumme korkeatasoisina, mutta keskitymme myös toimintamme kehittämiseen, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaampia, kestävämpiä ja toimivampia ratkaisuja.

Henkilökohtainen sitoutuminen on kaikkien aboalaisten yhteinen ominaisuus. Aboa valitsee jokaiselle tapahtumalle oman projektitiimin, jota johtaa projektipäällikkö. Toimintamme perustuu tiimityöhön, avoimeen ja suoraan vuoropuheluun ja siihen, että kaikki tekevät töitä saman tavoitteen eteen. Tiedämme, että valmistelut ovat onnistuneen tapahtuman A ja O, laajuudesta riippumatta.

Kokemuksemme ja vakiintuneet rutiinimme mahdollistavat sen, että tapahtuman järjestäjä voi keskittyä tapahtuman sisällön suunnitteluun. Tapahtuman aikana voitte ottaa rennosti ja verkostoitua, kun me huolehdimme käytännön järjestelyistä.

Aboa tekee yhteistyötä luotettavien kokousalan, markkinoinnin ja viestinnän sekä muiden alojen ammattilaisten kanssa.

Haluatko tietää lisää Aboan monipuolisista palveluista? Ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme kokemuksestamme, osaamisestamme ja luovista ratkaisuistamme.

Ota yhteyttä
Gunilla Sjöberg

Johtaja
Puh. 040 515 1537
gunilla.sjoberg@aboaservices.fi

Tina Ahonen

Kongressissuunnittelija
Puh. 040 725 3538
tina.ahonen@aboaservices.fi

Liisa Åkerfelt

Projektipäällikkö
Puh. 0400 740 279
liisa.akerfelt@aboaservices.fi

Terhi Uttula

Projektipäällikkö
puh. 050 307 7489
terhi.uttula@aboaservices.fi