Skip to main content

Vårt team

 – ett företagsamt team bestående av rutinerade och kreativa proffs 

Läs mer
Aboa Congress & Event

Vi lyssnar, vi skräddarsyr lösningar, vi delger vår erfarenhet

Vi på Aboa är ett företagsamt team bestående av rutinerade och kreativa proffs inom evenemangs- och mötesbranschen, marknadsföring och kommunikation. Vi jobbar målmedvetet för att hålla hög kvalitet på våra tjänster, men fokuserar också på att vidareutveckla verksamheten för att hitta kostnadseffektiva, hållbara och fungerande lösningar för våra kunder.

Gemensamt för oss alla på Aboa är vårt personliga engagemang. För varje evenemang utser Aboa ett projektteam med en ansvarig projektledare. Vi bygger vår verksamhet på teamwork med en öppen och rak dialog där alla jobbar mot samma mål. Vi vet att bra förberedelser är a och o för ett lyckat evenemang oberoende av omfattning.

Vår erfarenhet och rutin gör att du som arrangör kan koncentrera sig på planering av evenemangets innehåll och betydelse. På själva evenemanget kan du i lugn och ro nätverka, medan vi sköter det praktiska.

Aboa samarbetar med pålitliga experter inom bl.a. mötesindustrin, marknadsföring och kommunikation.

Är du nyfiken på Aboas mångsidiga tjänster? Välkommen att kontakta oss! Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter, kompetenser och kreativitet.

Kontakta oss
Gunilla Sjöberg

Direktör
tfn 040 515 1537
gunilla.sjoberg@aboaservices.fi

Tina Ahonen

Kongressplanerare
tfn 040 725 3538
tina.ahonen@aboaservices.fi

Liisa Åkerfelt

Projektchef
tfn 0400 740 279
liisa.akerfelt@aboaservices.fi

Terhi Uttula

Projektchef
tfn 050 307 7489
terhi.uttula@aboaservices.fi